Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко влаштувала перегони з Морозом

Понеділок, 13 жовтня 2008, 15:04

Голова Прогресивної соціалістичної партії Наталія Вітренко пропонує лідеру КПУ Петру Симоненку створити єдиний виборчий блок на дострокові вибори у Верховну Раду.

Про це йдеться у зверненні Вітренко до лідера комуністів, повідомляє УНІАН.

"Пропоную Вам розглянути питання про створення передвиборчого блоку наших партій для участі в дострокових парламентських виборах", - йдеться у зверненні.

На думку лідера прогресивних соціалістів, позиції партій у цьому напрямку близькі.

"Життя і практика наших партій підтвердили, що ми єдині в боротьбі проти втягування України в НАТО, відродження фашизму, переписування історії, пограбування трудящих олігархією", - підкреслює Вітренко.

На її думку, дострокові парламентські вибори направлені на формування "прозахідної, пронатовської" коаліції.

"На жаль, у президента Ющенка є шанси добитися успіху в цьому напрямку", - вважає лідер ПСПУ.

"Тому я переконана, що політичні сили, що захищають східний вектор у зовнішній політиці, повинні об`єднатися в блок, аби в парламенті нового скликання бути гідно представленими і не допустити втягування України в НАТО. У варіанті блоку КПУ і ПСПУ я бачу успіх. Я переконана, що і ваша, і наша партії позитивно сприймуть створення такого передвиборчого блоку, як і виборці наших партій", - висловила впевненість Вітренко.

У такому разі, на її думку, не буде електоральних втрат.

Як відомо, 13 вересня голова СПУ Мороз звернувся до лідера комуністів Симоненка з пропозицією об`єднати очолювані ними партії, а також інші політичні сили лівого спрямування в єдиний виборчий блок у разі проведення дострокових парламентських виборів.

У свою чергу лідер КПУ Петро Симоненко заявив, що швидкоплинність виборчої кампанії не дає можливості повноцінно обговорити перспективи блокування Компартії України з іншими політичними силами.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування