Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка сказали, що ліквідація суду не впливає на попередні рішення

Вівторок, 14 жовтня 2008, 09:31

В секретаріаті президента заявляють, що ліквідація Київського окружного адмінсуду не впливає на уже винесені цим судом рішення, у той же час постанову про заборону ЦВК здійснювати дії з організації виборчого процесу називають "юридично нікчемною".

Про це в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" у вівторок повідомив керівник служби представництва в судах України інтересів президента і створених ним консультативних, дорадчих і інших допоміжних органів і служби секретаріату глави держави Руслан Кирилюк.

Він додав, що поки апеляційний суд не розглянув клопотання про оскарження постанови, його розгляд призначений на 10.00 у вівторок.

Як відомо, 10 жовтня Київський окружний адміністративний суд призупинив дію указу президента про позачергові парламентські вибори, призначені на 7 грудня, за позовом БЮТ до розгляду позову по суті.

Ухвалою судді заборонено здійснювати дії, спрямовані на дострокове припинення повноважень Верховної Ради, а Центральній виборчій комісії заборонено здійснювати дії, спрямовані на підготовку і проведення позачергових виборів народних депутатів.

13 жовтня президент Віктор Ющенко видав указ, яким ліквідував окружний адміністративний суд Києва. Замість цього суду з 14 жовтня 2008 року будуть створені Центральний окружний адміністративний суд Києва і Лівобережний окружний адміністративний суд Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування