Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів помітили, що в них багато недостойних

Вівторок, 14 жовтня 2008, 10:33

Віце-спікер парламенту Олександр Лавринович вважає, що серед нинішніх депутатів-"регіоналів" є ті, хто не заслуговує потрапити у виборчий список партії.

Таку думку він висловив в інтерв'ю газеті "Дело".

На питання, чи багато нинішніх депутатів-"регіоналів" не потраплять у наступну Верховну Раду, Лавринович відповів: "Про це стане відомо, як тільки з'їзд затвердить списки (з'їзд Партії регіонів призначений на 24 жовтня)".

"Якщо говорити взагалі про Партію регіонів — недостойних бачу дуже багато. Якщо говорити про депутатів-парламентаріїв, то, з мого погляду, існують окремі особистості, які не показали ефективності і якості своєї роботи", - відзначив він.

При цьому Лавринович не вважає, що формування виборчих списків підсилить розкол партії.

"Усередині Партії регіонів багато людей, що мають різні погляди на речі. Але усі вони зобов'язані дотримуватися статуту партії. Якщо хтось не хоче цього робити, то має право її залишити. А якщо хтось порушує статут — партія сама приймає рішення про його виключення. Ще є особистісні відносини. Але сварки відбуваються на рівні окремих особистостей", - сказав депутат.

Лавринович розповів, що на політраді партії не обговорювався конфлікт Бориса Колесникова і Дмитра Табачника, оскільки це "особистісний конфлікт".

Депутат також не став говорити про причини виходу з партії Тараса Черновола, відзначивши, що "його вихід з партії — помітна подія в житті партії". "Чому він це зробив, я можу судити тільки з трактувань, які читав у газетах", - сказав Лавринович.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування