Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка пропонують Тимошенко "поступитися" кріслом

Вівторок, 14 жовтня 2008, 15:16

Кожен день перебування Юлії Тимошенко на посаді прем'єр-міністра завдає значних збитків простим громадянам, заявляє заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський.

За його словами, фінансова криза, що охопила світ, висвітлила "повну безпорадність" економічного блоку Кабінету міністрів на чолі з Тимошенко, повідомляє прес-служба президента.

Кислинський зазначив, що в той час, як уряди країн усього світу об'єднують зусилля для того, щоб ефективно боротися з наслідками фінансової кризи, Тимошенко "уперто не помічає небезпеки і замість того, щоб займатися предметними питаннями, завзято бореться з позачерговими виборами", зокрема, відмовляючись виділити кошти.

За словами Кислинського, останнім часом складається враження, що проблеми світової економіки Тимошенко використовує з метою прикрити власну некомпетентність: "Фактично списати власні прорахунки на зовнішні чинники".

Представник СП вважає, що в останні дні всі є свідками того, як БЮТ та його лідер розв'язують нову кризу – політичну, дестабілізуючи судову систему, блокуючи роботу силових структур та втручаючись в їхню діяльність.

Останнє, за словами Кислинського, стало відповіддю на оприлюднення фактів можливої причетності Тимошенко до зради національних інтересів.

"Безумовно, такий розвиток подій не може бути невигідним дійсно проукраїнським політичним силам, з чого можна зробити висновок: сценарій має зовнішнє коріння", - переконаний заступник глави секретаріату президента.

Кислинський вважає зрозумілим, що на фоні обвального падіння рейтингу БЮТ після "низки зрад" у Верховній Раді та "стрімкого зростання прибічників позачергових виборів", у прем'єр-міністра немає іншого вибору, як знову задіяти через відомі технології "антикризового менеджера".

"І не виключено, що вже завтра ми почуємо, що для порятунку в країні потрібна "сильна рука", - сказав Кислинський, маючи на увазі Тимошенко. "Не виключено також, що ці заяви будуть підтримані нашими сусідами. Фактично, це є завершення кастингу на роль ліпшого друга Росії", - заявив він.

На думку Кислинського, у цій ситуації можна констатувати, що кожен день її перебування на посаді голови виконавчої влади завдає значних збитків простим громадянам України.

"Замість того, щоб хапатися за крісло, чи не варто поступитися молодим людям, фахівцям, які за підсумками позачергових виборів сформують коаліцію та уряд і зможуть ефективно боротися з економічними наслідками роботи уряду Тимошенко", - пропонує Кислинський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...