Тимошенко ще не одягає траур, і не фінансуватиме нову біду

Вівторок, 14 жовтня 2008, 15:27

Прем’єр Юлія Тимошенко запевняє , що в резервному фонді немає коштів на фінансування дострокових виборів.

Про це вона заявила на прес-конференції у вівторок.

"Ви знаєте, розмір резервного фонду був суттєво збільшений для того, щоб долати наслідки повені на Закарпатті та інших регіонах. Сьогодні немає в резервному фонді зайвих грошей...і тому віддавати ці гроші на якісь вибори - це, по-перше, незаконно, а, по-друге, їх практично немає", - заявила Тимошенко.

Вона додала, що видатки бюджету було збільшено на 1,9 мільярда гривень. "Зараз вони розписані і зараз залишився незнижуваний запас, який потрібен, щоб країна жила й була заощаджена від будь-яких неочікуваних випадків", - заявила Тимошенко.

За словами прем’єра, фінансування "чергової біди для України" (виборів) із резервного фонду не передбачено.

"Ми фінансуємо з бюджету подолання наслідків стихійного лиха, а не його створення. Тому нелогічно таку біду як вибори фінансувати з бюджету", - заявила прем’єр.

Вона заявила, що незаконно проводити вибори, бо ще не минув рік із початку роботи ради шостого скликання.

"Уряд, моя політична сила, і я, як громадянка будемо робити все, щоб запобігти цим виборам, бо вони для України є трагічними", - наголосила Тимошенко.

На запитання, чи відповідає колір її одягу ситуації в державі, Тимошенко розсміялася й сказала: "Це не чорний, все не так ще погано. Я думаю, нам варто поборотися за роботу цього парламенту й коаліцію".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...