У Запоріжжі вже почали втілювати ідею Ющенка в життя

Середа, 15 жовтня 2008, 09:45

У Запорізькій області почалася підготовка до позачергових виборів у Верховну Раду, заявив голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух.

"Робота почалася, вона ведеться, і усе буде завершено у встановлений термін", - сказав він на брифінгу у вівторок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Обласні й районні адміністрації повинні забезпечити виборчі дільниці приміщенням, телефонами, комп'ютерною технікою, зв'язком.

Старух упевнений, що вибори відбудуться.

"Якщо політики не можуть розібратися у Верховній Раді, своє слово має сказати народ, розв'язати цю проблему остаточно", - зазначив він.

За його словами, від запорізького регіону кошти на вибори перераховуватимуться.

"Підприємства не мають до цього жодного стосунку. Відповідно до закону, уряд має забезпечити фінансування виборів, і для цього призначається бюджетне фінансування", - сказав голова Запорізької області.

Як відомо, президент Віктор Ющенко на зустрічі з головами облдержадміністрацій у понеділок закликав їх забезпечити підготовку до дострокових парламентських виборів, зберігши політичну й економічну стабільність на місцях, і не піддаватися "на жодну провокацію" у зв'язку з виборами.

У середу Ющенко здійснить робочу поїздку до Запорізької області.

Заплановано, що президент ознайомиться з ходом будівництва автотранспортної магістралі через Дніпро, а під час відвідування Дніпровської ГЕС ВАТ "Укргідроенерго" також огляне гідроелектростанцію та ознайомиться з реалізацією державної програми реконструкції та реабілітації ГЕС Дніпровського каскаду.

Окрім того, Ющенко покладе квіти до пам'ятника Невідомому солдату та поспілкується з ветеранами Другої світової війни. Під час відвідання історико-культурного комплексу "Запорізька Січ" (Національний заповідник "Хортиця") запланована його участь в освяченні хрестів Храму Покрови Пресвятої Богородиці та огляд комплексу "Запорізька Січ", повідомляє прес-служба президента.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування