Севастопольський мер почув холостий постріл

Середа, 15 жовтня 2008, 11:01

Глава Севастополя Сергій Куніцин розцінює звернення міськради до президента з проханням звільнити його з посади не інакше як зведенням політичних рахунків.

Про це повідомляє прес-служба Севастопольської міськдержадміністрації.

"Міська рада зробила сьогодні черговий поспішний холостий постріл, що свідчить про політичну слабість", - сказав Куніцин.

Він також звернув увагу, що на сьогоднішній день у Севастопольську міську державну адміністрацію ніякі офіційні документи про результати перевірки роботи з використання державних субвенцій і коштів, виділених з Резервного фонду, з Рахункової палати не надходили.

Представники адміністрації на засідання колегії Рахункової палати для надання роз'яснень і заперечень не запрошувалися.

Тим часом, усі попередні перевірки за цими ж питаннями, у тому числі і перевірка Контрольно-ревізійного управління, ніяких істотних порушень у використанні державних коштів не знайшла, зазначається в повідомленні.

Також Куніцин підкреслив, що якщо офіційно отримані з Рахункової палати висновки перевірки будуть відповідати озвученим сьогодні на сесії міської ради, вони будуть оскаржені в судовому порядку.

Він також висловив упевненість, що й у цьому випадку черговий раз правомірність дій міської державної адміністрації буде підтверджена судом.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News