Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко ще не вирішив, на кому одружитися на порозі Ради

Середа, 15 жовтня 2008, 17:18

Депутат Київради Віталій Кличко ще не вирішив, чи буде брати участь у позачергових парламентських виборах.

Про це він заявив на прес-конференції в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Якщо ми ухвалимо рішення йти на вибори, те це буде рішення тільки лише заради перемоги і заради того, щоб пройшли зміни в Україні. Просто так бути присутнім у парламенті і нічого не вирішувати, бути просто "кнопкодавом", я такої мети перед собою ніколи не ставив", - сказав він.

При цьому Кличко підкреслив, що не хотів би бути на виборах "весільним генералом" і щоб його ім'ям хтось підвищував свій рейтинг.

"Хтось заявляє, що він йде зі мною на вибори. Я хотів би сказати, перш, ніж одружитися, було б непогано познайомитися", - відзначив чемпіон світу з боксу.

Він також відзначив, що не обговорював дане питання, зокрема, з лідером "Народної самооборони", міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Відповідаючи на питання про те, з якими політичними силами він, можливо, буде йти на дострокові парламентські вибори, якщо вони відбудуться, політик відповів: "Це ті люди, які на сьогоднішній день знаходяться в блоці Кличка. Напевно, є люди, з якими будемо працювати".

Він також відзначив, що готовий співпрацювати з людьми, не заплямованими в корупції і які вміють дотримуватися слова.

У той же час, він вважає, що на питання про те, чи відбудуться дострокові вибори Ради, має відповісти тільки Конституційний суд України.

На думку Кличка, причиною позачергових виборів стало порушення домовленостей між партнерами по демократичній коаліції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування