Бютівець про грабунок Промінвестбанку: Глава СБУ заарештував власний банк

Середа, 15 жовтня 2008, 17:58

Народний депутат Олександр Шепелєв називає абсурдними обвинувачення СБУ на його адресу з приводу спроби збанкрутити "Промінвестбанк".

"Валентин Наливайченко говорить абсурдні речі і намагається приписати комусь володіння банком ( СБУ назвала Шепелєва причетним до банку "Уніком"), яким володіє він сам" - заявив Шепелєв журналістам у середу, повідомляє прес-служба депутата.

Депутат також розповів, що вважає заяви керівника СБУ "невдалою спробою прикрити власні фінансові махінації".

Нардеп подякував керівнику СБУ "за спробу подарувати йому власний банк, зауваживши при цьому, що Служба безпеки з недавнього часу не гидує будь-якими способами дискредитації народних депутатів від БЮТ".

"Але як тільки ситуація з проблемами Промінвестбанку досягла піку публічності, експертам стало ясно, хто насправді за цим стоїть",– сказав Шепелєв.

"Ні для кого не секрет, що саме керівництво СБУ володіє мережею "дутих" банків, які використовує для відмивання коштів, отриманих у результаті махінацій з використанням свого службового становища", - заявив депутат.

Нардеп уже підготував позов про захист честі і гідності, а також заявив, що "знахабнілому від власної безкарності Наливайченку не зійде з рук чергова провокація".

Як відомо, глава СБУ заявив, що в рамках справи "Промінвестбанку" розкритий злочинний механізм розкрадання коштів, які "ПІБ" мав направити на виплату пенсій і зарплат у Донецькій області - на шахтах Макіївки, металургам Маріуполя і пенсіонерам.

"Ця група людей за поточний рік вивела за кордон близько 400 млн.грн, зокрема через банк "Уніком" (місто Донецьк), власником якого є громадянин України, народний депутат Олександр Шепелєв (фракція БЮТ)", - сказав Наливайченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування