Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко закрила рота Васюнику

Четвер, 16 жовтня 2008, 10:55

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко відмовилася дати слово своєму заступнику Івану Васюнику, який хотів виступити на початку засідання Кабінету міністрів у присутності журналістів.

Коли прем'єр закінчувала своє вступне слово, Васюник підняв руку з тим, щоб також виступити. Однак Тимошенко проігнорувала цей жест віце-прем'єра.

"Я хочу подякувати засобам масової інформації і прошу перейти в сусідній зал", - сказала Тимошенко, звертаючись до журналістів, які залишилися на своїх місцях, очікуючи репліки Васюника.

"Усі, хто хоче потім взяти інтерв'ю у міністрів, у представників секретаріату – ви можете це зробити в сусідній кімнаті. Шановні друзі, я дякую всім і прошу не порушувати роботу", - повторно звернулася Тимошенко до журналістів.

Зрештою, Васюник так і не виступив у присутності преси. За словами представників служби віце-прем'єра, він збирався взяти слово у зв'язку з поточною політичною ситуацією та економічною кризою.

Як відомо, після початку кризи, 2 вересня, Васюник двічі виступав після Тимошенко у присутності журналістів перед початком Кабміну, чим дратував прем'єр-міністра.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування