Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя, що догодив Тимошенко, не збирається здаватися Ющенку

Четвер, 16 жовтня 2008, 12:07

Голова Печерського районного суду Києва Інна Отрош продовжує знаходитися у своєму робочому кабінеті.

"Зараз відбувається просте захоплення суду. Мені складно сказати, хто його ініціатор. Але в суді побували Ігор Пукшин, Володимир Колесниченко, начальник територіального управління Державної судової адміністрації Петро Подолян. Сказали, що є указ, але ніхто його не бачив. Офіційно він не оприлюднений. Указу я не бачила. І ніхто його не бачив", - заявила Отрош в інтерв'ю Ліга.net.

При цьому Отрош нагадала, що зараз тільки Рада суддів України може призначати голів судів і їх заступників. "А якщо ми переходимо до рейдерства судів - це вже край", - додала вона.

У той же час, Отрош не змогла сказати, хто і з якої причини зацікавлений у зміні голови Печерського райсуду.

"Суди ліквідуються, а нові не створюються. Якщо ліквідовано суд, куди громадянинові після цього йти? Туди, де написано - у Центральний Лівобережний? Але їх нема, підіть, знайдіть їх. Така реальність", - пояснила Отрош.

За її словами, вихід зі сформованої ситуації один - відкривати Конституцію й інші нормативні акти, читати їх і дотримуватися букви закону.

У той же час, за словами Отрош, наразі Печерський суд продовжує свою роботу, і вона організована належним чином.

"Мені також відомо, що Колесниченко використовує стару печатку, яку він украв рік тому і яка визнана недійсною. Разом з тим, усе відбувається, як завжди - судді правлять правосуддя, працівники апарату працюють. Я також працюю, переглядаю пошту", - зауважила Отрош.

Раніше народний депутат від УСДП, що входить до складу БЮТ, Олена Шустік заявила, що, скасувавши свій же указ, президент Віктор Ющенко призначив головою Печерського суду Володимира Колесниченка.

Тим часом на сайті президента оприлюднено обидва укази - про звільнення Отраш і поновлення Колесничека.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування