Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шуба загинув через гвинтівку, з якою хотів виїхати на відпочинок закордон?

Четвер, 16 жовтня 2008, 19:39

Слідство відпрацьовує єдину версію загибелі прокурора Дніпропетровської області Володимира Шуби - його необережне поводження зі зброєю.

Про це журналістам заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Зараз у слідства є консолідована точка зору про те, що ми маємо справу з загибеллю (Шуби) у зв'язку з необережним поводженням зі зброєю", - сказав Луценко.

Разом з тим міністр акцентував увагу на тому, що його інформація не є офіційною, оскільки офіційно таку інформацію можуть повідомляти тільки органи прокуратури, що ведуть слідства.

Він також зазначив, що йому не відомо, яка саме зброя була в Шуби.

При цьому Луценко висловив думку, що Шуба планував узяти для полювання у відпустці закордоном нову гвинтівку, тренування з якої і призвело до його загибелі.

"Сьогодні (у четвер) Шуба планував виїхати за кордон для відпочинку і він просив міліцію офіційно оформити мисливську зброю для її вивозу, мабуть, щоб десь полювати з новопридбаною гвинтівкою", - сказав міністр.

"Боюся, що саме тренування з цією зброєю призвело до такого результату", - додав він.

Як відомо, 15 жовтня трагічно загинув прокурор Дніпропетровської області Шуба. Його з вогнепальними пораненнями знайшли у приміщенні тиру приватного спортивного комплексу "Беркут" (Дніпропетровськ).

Генпрокуратура в четвер порушила кримінальну справу за фактом смерті прокурора Шуби. Справа порушена за статтею "убивство з необережності".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...