Луценко отримує інформацію з БЮТ SMS-ками?

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 09:31

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко дізнався про указ президента про поновлення на посаді голови Печерського райсуду Києва Володимира Колесниченка у четвер з SMS-повідомлення.

Як пише газета "Комерсант-Україна", у четвер вранці, поки члени Кабінету міністрів чекали початку засідання уряду, Луценко, не приховуючи обурення, повідомив присутнім про цей указ, довідавшись про нього з отриманого SMS-повідомлення.

"Печерський суд захопили! Указом президента зняли Отрош (Інна Отрош, голова Печерського районного суду Києва), замість неї іншого призначили", - сказав Луценко, – і міністр хвилин 15-ть обговорювали цю новину, до того як у залу ввійшла прем'єр Юлія Тимошенко, пише газета.

Уже після засідання уряду в одному з коридорів Кабміну кореспондент видання зустріла заступника голови фракції БЮТ Андрія Портнова.

'Це
Це фото наводить "Коммерсант" у якості ілюстрації до статті

"Ваша SMS-переписка з головою МВС говорить про те, що він із БЮТ заодно?" - поцікавилася вона в нього.

"Ну чому заодно? Не заодно, - почав було відповідати Портнов, після чого, опам'ятавшись, здивовано запитав: - А ви звідки знаєте?"

Однак, не дочекавшись відповіді, Портнов почав сміятися й відмахуватися від кореспондента, чим дав зрозуміти, що розмову закінчено.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News