Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Онук Молотова погрожує Заходу розколом України

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 10:25

Прокремлівський політолог, онук В’ячеслава Молотова (соратника Йосипа Сталіна) В’ячеслав Ніконов вважає, що ситуація в Україні ще небезпечніша, аніж у Грузії.

"Ситуація в Україні ще небезпечніша, аніж в Грузії", - заявив він в інтерв’ю німецькому часопису "Шпіґель", повідомляє Радіо "Свобода".

Ніконов наводить думки російських військових, які переконані, що "без України Росія, у випадку чого, не зможе ефективно оборонятися".

"У разі подальших намагань Заходу тягнути Україну до НАТО, це може призвести до чого завгодно – аж до остаточного розколу держави", - застерігає відомий російський політолог.

Ніконов також заявив, що "вступ України до НАТО означатиме повне припинення співпраці Кремля із західним альянсом".

* * *

Австрійська газета "Ді Прессе" вважає, що Україна, яка четвертою у Європі, після Ісландії, Угорщини і Сербії, звернулася по допомогу до Міжнародного валютного фонду, отримає рятівний для економіки Києва кредит.

До цього Україну змушує, як пише австрійське видання, "катастрофічна ситуація в банківській системі".

Українська влада змушена вдаватися до надзвичайних заходів для порятунку гривні і своїх банків. Уряд також вдається до обмеження зростання внутрішніх цін на енергію і боїться зростання ціни на газ, яку російський "Газпром" може підвищити від січня зі 179 до 400 доларів за тисячу кубічних метрів, пише газета.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...