Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко вже мріє про третє місце на виборах. Після Тимошенко і Януковича

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 10:48

Екс-міністр оборони Анатолій Гриценко збирається йти на дострокові парламентські вибори в складі нового створеного ним виборчого блоку.

Про це він заявив "Фокусу", зазначивши, що з жодною партією або блоком з нинішнього парламенту на перевибори не піде.

"Я хоч і віддав армії 27 років, але ходіння строєм на "гржданке" не визнаю", - заявив Гриценко.

Відповідаючи на питання, наскільки реалістичним, на його думку, є створення нового політичного проекту до проведення парламентських виборів, Гриченко сказав:

"Створення нової політичної сили в нинішніх умовах – дійсно складний процес. Цей шлях передбачає активну участь у всіх майбутніх виборах – парламентських, президентських, виборах до місцевих рад. Але сьогодні на цей планомірний процес обрушився тайфун дострокових виборів, форс-мажор".

"Розумна і переконлива нова команда могла б поборотися за підтримку виборців. Два місяці – це, звичайно, надзадача. Але ми не маємо права залишити людей без вибору", - додав він.

Гриценко також відмовився коментувати свою можливу співпрацю з Блоком Кличка.

"Переговорний процес не закінчений, а робити передчасні заяви без згоди партнерів вважаю неетичним", - сказав він.

Свого майбутнього виборця він бачить серед представників малого і середнього бізнесу. Вони ж, за словами Гриценка, і стануть спонсорами партії.

"З одного боку, ми навіть намагатися не будемо дотягтися до ресурсних показників Партії регіонів, БЮТ або Блоку Ющенка. А з іншого боку - нехай люди бачать, хто їх купує, а хто переконує словом честі і досягнутим результатом", – сказав він.

"Ми будемо боротися за третє місце на цих виборах", - додав Гриценко.

Він також заявив, що не піде в одному блоці зі спікером Арсенієм Яценюком.

"Вважаю Арсенія Петровича розумною і високоосвіченою людиною, але в нашу політичну силу ми підбираємо людей, які вміють ходити з прямою спиною і не піддані впливові ззовні", - сказав Гриценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування