Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для виборів настали критичні дні

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 11:57

Заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук вважає, що наступили критичні дні для організації виборчого процесу.

Про це вона заявила після завершення засідання Київського апеляційного адміністративного суду в п'ятницю, повідомляє Ліга.net.

"Я думаю, що сьогодні і до кінця тижня вже є критичними днями, щодо організації виборчого процесу", - сказала Ставнійчук.

"Я наполягаю на тому, що президент як діяв правомірно при достроковому припиненні повноважень Верховної Ради і призначенні позачергових виборів, і надалі буде діяти абсолютно конституційним і законним способом при вирішенні всіх питань, пов'язаних з виборчим процесом", - відзначила вона.

При цьому заступник глави секретаріату відзначила, що критичність для організації виборчого процесу пов'язана з неможливістю фінансування виборчої кампанії, створення окружних комісій.

При цьому вона відзначає, що Центвиборчком має досвід організації виборчого процесу в стислий термін - під час третього туру президентських виборів у 2004 році.

"Я вам скажу, що практично, якщо ви пам’ятаєте, вибори 26 грудня 2004 року були організовані Центральною виборчою комісією в тритижневий термін, і той склад Центральної виборчої комісії справився з відповідною організацією виборчого процесу. Як сьогодні будуть розвиватися події, мені досить складно на нинішньому етапі прогнозувати", - відзначила Ставнійчук.

При цьому під час інтерв'ю Ставнійчук журналістам представники Блоку Юлії Тимошенко намагалися не дати їй слова, обвинувачуючи президента в призначенні незаконних дострокових виборів, а саму Ставнійчук – у тому, що вона покриває і сприяє цим намірам президента.


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування