Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російський МЗС вважає, що "російські провокатори" обмінювалися думками

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 16:02

МЗС Росії називає безпідставними обвинувачення на адресу української філії Інституту країн СНД з боку служби безпеки України.

Про це в п'ятницю повідомляє Департамент інформації і преси МЗС Росії.

"Пред'явлені українській філії Інституту країн СНД обвинувачення не витримують ніякої критики", - говориться в повідомленні.

МЗС зазначає, що "як сугубо наукова і неурядова установа України, офіційно зареєстрована в Мін'юсті України, Інститут правдиво висвітлює різні питання російсько-українських зв'язків".

"Зрозуміло, філія відстоює і свою точку зору на нинішній стан відносин між Росією й Україною, які сьогодні обтяжені низкою складних проблем", - визнає російське зовнішньополітичне відомство.

"Добре відома і позиція співробітників української філії щодо питання спільного історичного минулого наших країн, що певні кола в Україні нерідко перевертають з "ніг на голову", - відзначається в коментарі.

"Ми вправі розраховувати на повагу до основного принципу демократії – свободи слова. Логіка аргументів і цивілізована практика обміну думками з опонентами мають домінувати над заходами адміністративного впливу", - підкреслюється в повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...