Людям Ющенка набрид театр абсурду Тимошенко

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 17:01

Секретаріат президента вважає, що БЮТ намагається перетворити на "театр абсурду" розгляд в Київському апеляційному адмінсуді скарги Банкової на ухвалу, якою було зупинено указ про розпуск парламенту.

Про це заявила заступник глави секретаріату президента Марина Ставнійчук, повідомляє прес-служба президента.

Вона звернула окрему увагу на те, що секретаріат подав до суду скаргу на ухвалу, яку вважає неправомірною.

"Але незрозумілі мотиви внесення скарги аналогічного змісту представниками БЮТ – адже рішення Київського окружного адміністративного суду щодо призупинення дії Указу про розпуск ВР було прийняте на задоволення їхнього ж позову", – сказала Ставнійчук.

Більше того, додала вона, сьогодні представники БЮТ стверджують, що подали ще приблизно 100 скарг на ухвалу, прийняту на їх користь.

"Поведінка БЮТ в даному випадку свідчить про цілком неприховане намагання цієї політичної сили довести ситуацію до абсолютного абсурду та нав'язати це суддям. Безперечно, брати участь у цій комедії секретаріат президента не має жодного наміру", – сказала Ставнійчук.

"Достатньо одного представника секретаріату президента, щоб він ходив на судові засідання, які весь час відкладаються на 3–5 днів для того, аби дати можливість БЮТ написати за цей час ще сто скарг", – відзначила Ставнійчук.

Як відомо, у п'ятницю Центральним окружним адміністративним судом скасовано ухвалу Окружного адмінсуду Києва, якою було зупинено дію указу президента про розпуск Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування