Черновецький братиме гроші за в'їзд у центр

Субота, 18 жовтня 2008, 10:58

Найближчим часом у Києві планується зробити платний в`їзд у центр міста як для вантажівок, так і для легкових автомобілів.

Про це в інтерв`ю журналістам повідомив київський міський голова Леонід Черновецький, передає УНІАН.

"Найближчим часом я планую видати розпорядження. Ви перші про нього дізнаєтеся. Воно готується, буде узгоджене з киянами: обмежити в`їзд у центральну частину міста не тільки вантажних машин, але й інших. За все доведеться платити на користь киян, які не мають машин, але відчувають на собі весь тягар їх великої кількості на вулицях міста", - сказав мер столиці.

За його словами, зібрані від такого нововведення гроші будуть спрямовані на будівництво нових доріг, ремонт вже існуючих та на інші цілі дорожнього господарства.

Черновецький також заявив, що оголосить про свої політичні погляди і можливих партнерів на позачергових парламентських виборах, коли буде впевнений, що вони відбудуться.

Про це він сказав, відповідаючи на запитання, чи надходила йому пропозиція від лідера соціалістів Олександра Мороза про створення блоку на позачергові вибори до Верховної Ради.

"Я – прагматик. Зараз я не впевнений ні в чому. Я хочу подивитися, чи будуть вибори, чи не будуть вибори, щоб сформувати всі свої політичні устремління прямо, відкрито. У мене ніяких загадок для вас не буде", - сказав Черновецький.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування