Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Севастополі бояться стати "гарячою точкою"

Субота, 18 жовтня 2008, 12:13

Внаслідок спроби втягування України в НАТО в Севастополі може утворитися "гаряча точка", вважає голова міської ради Валерій Саратов.

"Штучне втягування в НАТО породить ще одну гарячу точку тепер уже на території України, тому в жодному випадку цього не треба робити", - заявив він журналістам у Севастополі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Позаблоковий статус України в інтересах, як самої України, так і в інтересах Росії", - вважає Саратов.

Глава міської ради виразив упевненість, що сьогодні "більше 95% севастопольців категорично проти вступу України в НАТО, тому при ухваленні рішення обов'язково потрібно враховувати думку городян, якщо Київ хоче правильно розвивати Україну".

Саратов також відзначив, що в даний час Севастополь - "це не "гаряча точка", а фокус відносин між Україною і Росією, тому що, якщо ускладнюються відносини України і Росії, відразу спливає тема Севастополя, поліпшуються відносини - тема Севастополя зникає".

Він також заявив, що якби Україна уклала договір про продовження перебування Чорноморського флоту РФ на своїй території, було б знято багато проблем, пов'язаних з приналежністю Севастополя і взаєминами двох країн.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування