Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл прогнозує вибори під ялинкою

Субота, 18 жовтня 2008, 20:05

Народний депутат, колишній член Партії регіонів Тарас Чорновіл прогнозує, що дострокові парламентські вибори відбудуться 28 грудня.

"Вибори від відбудуться не 7 грудня, а 28 грудня", - зазначив він в ефірі Радіо "Свобода" в суботу.

"Явка буде нижча. Після того буде ще одне голосування, яке дасть ще нижчу явку. А після того оголосять, що Ради не може взагалі бути і буде Конституційна асамблея, яка не обирається, а призначається. Вона замінює ВРУ, призначає нам Конституцію та нові виборчі закони", - прогнозує Чорновіл.

"Або ж президент відміняє свої укази, що більше йому імпонує, і говорить знову про створення коаліції. І утвориться коаліція трьох: ПР, більшої частини НУНС (45 чол.) і та Блоку Литвина, яку дуже хотів би бачити президент", - припустив депутат.

Він також зазначив, що Партія регіонів не хоче й не може впровадити російську мову, як державну.

"Другу державну мову запровадити неможливо ні в який спосіб. Не можна своїм виборцям так вішати лапшу на вуха. Для внесення змін до Конституції про другу державну мову потрібно мати 300 підписів, а їх немає і ніколи не буде", - сказав депутат.

Він також підкреслив, що "ні одного разу, ні на одній погоджувальній раді Партія регіонів не настоювала на включені до порядку денного законопроектів про впровадження другої державної мови (російської), хоча б повинна була б це робити аби хотіла щось зробити для російськомовних".

Чорновіл також повідомив, що особисто він буде "приставати до однієї групи, яка створює серйозну аналітичну агенцію в Україні".

"У нас в Україні в аналітичній сфері є колосальна прогалина – це міжнародні відносини. Ні прогнозів, ні оцінок, ні бачення того, що робити, ні співвідношення нашої зовнішньої країни із зовнішньою політикою інших країн за елементарним міжнародним правом ніхто не проводить", - сказав Чорновіл.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування