Янукович вірить у вибори до Нового року

Неділя, 19 жовтня 2008, 21:01

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович переконаний, що дострокові парламентські вибори відбудуться до кінця цього року.

"Я вважаю, що іншого шляху немає. Безумовно, вони будуть", - сказав він на відповідне питання в інтерв’ю телеканалу ICTV.

Водночас він підкреслив, що "чим скоріше вони відбудуться, тим краще для країни".

На думку Януковича, відтягування виборів з боку БЮТ є передвиборчою технологією. "Ця технологія веде до того, що лідер БЮТ наперед звинувачує всіх у тому, що буде найближчим часом", - вважає він.

Водночас в інтерв’ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю, Янукович заявив, що ситуація в країні переростає в катастрофічну. "Я не розумію прем’єр-міністра, коли чую з екранів, що ніякої кризи в Україні немає. Це також нечесно", - зазначив він.

Янукович також заявив, що Партія регіонів не вела офіційних переговорів з БЮТ щодо створення коаліції в парламенті 6 скликання. "У нас ніяких офіційних переговорів не було. По одній причині – що це була політична гра, але не наша гра. Ми вважали і я впевнений зараз, що чим більше буде працювати ця влада і цей уряд, тим більше буде погіршуватися ситуація", - сказав він.

Лідер Партії регіонів також визнав, що його політична сила була неефективною в опозиції. "Ми погані опозиціонери. Ми цьому не вчилися. Коли мені кажуть, чому ви не ефективні, я кажу - хто на що вчився", - зазначив Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування