Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кириленко вже поховав НУ-НС

Неділя, 19 жовтня 2008, 21:49

Лідер партії "Наша Україна" В'ячеслав Кириленко заявляє, що блоку "Наша Україна - Народна самооборона" вже формально не існує.

Про це він сказав на конференції Донецької обласної організації партії в суботу, повідомляє "Остров".

"Ми створили блок з 9 партій, дуже велику роботу зробили і так далі. Обіцяли об'єднатися в одну політичну силу всі. Де тепер цей блок? Луценко заявив, що вийшов з політичної команди президента Ющенка, Народний Рух перебуває в опозиції до "Нашої України", 3 депутати – це практично вже БЮТ, Європейська партія, яка складається з 1 депутата, – в БЮТі практично, Партія захисників Вітчизни, яка складається з 1 депутата, - в БЮТі практично. Це результат того, що 9 партій створили великий блок і присягнули у вірності президентові", - сказав Кириленко.

Він відзначив, що в даний час велика частина партійців пропонують йти на вибори, не створюючи блоку, щоб не було ніяких несподіванок.

Кириленко також повідомив, що "Наша Україна" готова узяти в свій блок "Українську народну партію" Юрія Костенка.

"Ми йдемо або списком "Наша Україна" на чолі з президентом і почесним членом партії Віктором Ющенком, або створюємо Блок Віктора Ющенка "Наша Україна". У цьому блоці буде не більше двох політичних сил. Перша сила – "Наша Україна", друга сила – скоріш за все, Українська народна партія", - сказав Кириленко.

При цьому він знову підкреслив, що участь "Єдиного центру" в одному передвиборному списку з "Нашою Україною" неможлива.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування