У Литвина знають, що БЮТ веде "потужну роботу"

Понеділок, 20 жовтня 2008, 08:17

Народний депутата з фракції Блоку Литвина Олег Зарубінський вважає, що явка виборців на дострокових виборах Верховної Ради становитиме не менше 60%.

Як повідомляє УНІАН, про це Зарубінський заявив на прес-конференції у Вінниці.

"Я передбачаю, що на вибори прийде не менше 60% виборців", - сказав він.

Зарубінський зазначив, що українці люблять ходити на вибори, попри те, що соціологічні дослідження показують, що проти цих виборів виступає понад дві третини громадян.

"За всіма соціологічними дослідженнями близько двох третин громадян не підтримують проведення цих виборів. Але, хоч як це парадоксально, вони на вибори прийдуть. І ніякого побоювання, що не буде 50% в мене немає", - сказав він.

"Наші люди люблять голосувати, люблять ходити на вибори. Це для них певна подія. Тому складається досить цікава ситуація – більшість людей проти дострокових виборів, але на вибори із задоволенням прийдуть", - переконаний Зарубінський.

"Питання тільки в тому, чи будуть вони 7 грудня, чи пізніше", - зазначив він, додавши, що у неминучості цих виборів не сумніваються навіть ті, хто оскаржує їх проведення.

"Те, що вибори будуть не сумніваються навіть ті, хто їх оскаржує. Бо, наскільки мені відомо, штабна робот у цих політичних силах ведеться дуже потужно. Супротив, скоріше за все, направлений на максимальне зниження рейтингу ініціатора виборів, яким є президент України, і набрати певні "бали", - сказав Зарубінський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News