У "Нашій Україні" позловтішалися, що в ЄЦ "не вийшло"

Понеділок, 20 жовтня 2008, 10:59

У блоці "Наша Україна - Народна самооборона" скептично оцінюють намір "Єдиного центру" йти на вибори самостійно, вважаючи, що в цієї партії немає жодних шансів пройти у парламент.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

"Таких учасників виборів, як ЄЦ, може бути кілька десятків, і коментувати їхні перспективи серйозні політики не будуть", - заявила депутат від "НУ-НС" Ксенія Ляпіна.

"Для нас головне, що ми не об'єднаємося в блок із цією політичною силою. ЄЦ – політична сила, створена на кістах "Нашої України" для того, щоб її розвалити. Цього не вийшло, і тепер усі розуміють, що саме "Наша Україна" є основною пропрезидентською партією", - додала вона.

Ляпіна переконана в перемозі виборчого блоку, на чолі якого може опинитися президент.

У "Нашій Україні" упевнено заявляють, що в цей блок увійде й Українська народна партія.

"Мені б хотілося бачити в нас і Віталія Кличка. Але проблема в тому, що за ним не стоять якісь серйозні політичні структури", - пошкодувала вона.

Як відомо, у суботу лідер партії "Єдиний центр", депутат від "НУ-НС" Ігор Кріль заявив, що його політична сила самостійно братиме участь у дострокових виборах до Верховної Ради і "зможе подолати тривідсотковий бар'єр".

Він повідомив, що "усі регіональні організації висловлюються за самостійну участь у парламентських виборах", і додав, що офіційне рішення з цього питання буде ухвалено на з'їзді партії.

Заступник голови партії, керівник кримської республіканської організації ЄЦ Сергій Куніцин вважає, що партія цілком здатна набрати достатньо голосів для проходження в Верховну Раду.

"Як людина, яка має двадцятирічний досвід у політиці, скажу, що подолати тривідсотковий бар'єр нам буде непросто. Якщо партія хоче вирости в солідну центристську силу, яка об'єднає країну, то нам доведеться чимало попрацювати", - сказав Куніцин газеті.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування