До Тимошенко прийшли тільки її люди і уламки НУНС

Понеділок, 20 жовтня 2008, 12:22

У парламенті почалася зустріч прем’єр-міністра Юлії Тимошенко з лідерами парламентських фракцій.

Як повідомляє кореспондент "Української правди", на зустріч прийшли представники БЮТ, лідер КПУ Петро Симоненко, а також представники "Нашої України- народної самооборони" Борис Тарасюк, Тарас Стецьків, Юрій Кармазин та Микола Катеринчук.

Водночас, як повідомляє прес-служба Верховної Ради, станом на 12-00, голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не отримав офіційного запрошення на засідання голів фракцій парламенту за участю прем`єр-міністра Тимошенко.

Не отримували відповідного запрошення і керівники ще кількох парламентських фракцій.

На початку засідання Тимошенко повідомила, що запросила на нього всіх керівників фракцій, а також спікера і його заступників і нагадала свою пропозицію щодо створення уряду за участю представників усіх політичних сил парламенту.

"І я залишаю цю пропозицію в силі до того моменту, поки політики не зрозуміють, що зараз перед такими викликами для України потрібно бути всім разом і не руйнувати сьогодні політичну і економічну стабільність", - сказала вона.

"Навіть розуміючи, що сьогодні частини лідерів фракцій, в тому числі і керівника Верховної Ради, на цій нараді немає, навіть незважаючи на це я хочу залишити в силі свою пропозицію і зробити так, щоб ця зустріч (за присутності всіх) відбулась", - додала Тимошенко.

Як відомо, у неділю Тимошенко у телезверненні запропонувала створити коаліцію захисту від світової фінансової кризи за участю всіх фракцій парламенту та створити на її основі уряд. Прем’єр зазначила, що чекає всіх лідерів фракцій у парламенті для створення такої коаліції у понеділок о 12:00.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News