Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича розкусили Тимошенко і порівняли її з п'янчугою

Понеділок, 20 жовтня 2008, 13:06

Партія регіонів вважає, що прем’єр Юлія Тимошенко своїм закликом створити коаліцію для боротьби з фінансовою кризою намагається "зняти з себе відповідальність" і залишитись при владі.

Про це йдеться у заяві Партії регіонів, текст якої наводить прес-служба партії.

Партія нагадала, що ще минулого четверга Тимошенко запевняла громадян, що "в Україні кризи нема".

"Прозріла Юлія Тимошенко через два дні після своєї заяви, в неділю, оскільки зрозуміла, що треба терміново списати на когось провали її уряду", - зазначається в заяві.

"Вірна своєму стилю, вона і тут спробувала перекласти відповідальність на інші плечі – і поставила усіх перед фактом: збираю лідерів у себе в понеділок – будемо об’єднуватися для порятунку України, - оголосила Юлія Тимошенко" – сказано в повідомленні.

В документі зазначається, що Тимошенко "не подала жодного плану, програми порятунку України".

"Єдиний її план – Тимошенко при владі. Більше рецептів на подолання кризи у Юлії Володимирівни нема", - наголошує Партія регіонів.

"Зняти з себе відповідальність за банкрутство країни, до якого привела політика популізму – ось головна і єдина мета заклику Тимошенко до об’єднання. Як висловився свого часу один італійський політик, "тримається за прем’єрське крісло, як п’яний стовпа", - зазначається в повідомленні.

Партія регіонів ще в липні подала уряду Тимошенко план виведення країни з кризи, ознаки якої були чітко помітні уже тоді.

Ми наполягали на тому, що уряд повинен негайно вжити заходи, створити стабілізаційний фонд і захистити громадян від тих викликів, перед якими поставив державу непрофесіоналізм популістської команди і перед якими Україна опиниться восени.

Тимошенко увесь час заколисувала суспільство своїми запевненнями в тому, що економіка в "абсолютно прекрасному стані", що "в нас збільшуються зарплати, росте виробництво, подолана інфляція".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...