Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко виходить і ще сподівається створити мега-коаліцію

Понеділок, 20 жовтня 2008, 13:44

Прем’єр Юлія Тимошенко сподівається обговорити її пропозицію про створення коаліції для боротьби із кризою на засіданні РНБО.

Про це Тимошенко заявила в понеділок на брифінгу.

"Я буду на раді РНБО і буду пропонувати на РНБО проект повної консолідації політикуму, проект консолідації парламенту в мега-коаліцію, і якщо потрібно, то ротацію певних міністрів в уряді для того. щоб ця коаліція відчувала і роботу уряду і спільну відповідальність за всі дії", - зазначила Тимошенко.

"Це прекрасна нагода все ж таки таке рішення прийняти", - додала прем’єр.

Тимошенко також заявила, що БЮТ виходить "з усіх політичних протистоянь".

"Сьогодні наша політична сила, я як прем’єр, ми виходимо з усіх політичних протистоянь категорично. Ми займаємося виключно справою захисту України. Хто хоче – будь-ласка заходьте в цю команду – команду захисту України", - зазначила Тимошенко.

Говорячи про можливі дострокові вибори, вона наголосила, що вони "роз'єднають політичні сили", бо "відбувається політичне протистояння, політична війна, боротьба за кожен відсоток".

"Жоден політик ніколи не кине країну в цей важкий час на дострокові вибори. Але якщо все ж таки Ющенко і Янукович, які є ідеологами дострокових виборів, кинуть країну в дострокові вибори, то вони нестимуть відповідальність за всі наслідки в Україні фінансової кризи, яка вирує в світі", - наголосила Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...