Черновецький думає, що Тимошенко доводить ситуацію "до ручки"

Понеділок, 20 жовтня 2008, 15:41

Мер Києва Леонід Черновецький вважає спроби прем`єра Юлії Тимошенко переформатувати Кабінет міністрів і включити до його складу представників усіх фракцій Верховної Ради намаганням зняти з себе відповідальність і затягнути час.

"Знадобилося багато часу, щоб з вікон Кабміну помітили кризу. Ще більше часу знадобилося уряду і прем`єрові, щоб зрозуміти, що світова криза впливає і на економіку України", - заявив Черновецький, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу КМДА.

"Такий непрофесіоналізм і відсутність реальних антикризових заходів призвели до того, що сьогодні уряд не може запропонувати нічого, щоб нівелювати наслідки своєї недалекоглядної політики", – додав він.

Мер Києва підкреслив, що основною причиною такої роботи Кабміну є те, що всі сили прем`єр-міністра і урядовців спрямовані на боротьбу за владу і протидію указам президента.

"Принцип роботи має бути простим: не справляєтеся зі своїми обов`язками, які покладені на вас народом і Конституцією України, – подавайте у відставку", - сказав він.

"Усіма силами чіпляючись за крісла, неможливо водночас працювати і приймати рішення на благо людей... Довести ситуацію до "ручки" і потім перекласти відповідальність на інших – це головний принцип роботи нинішнього Кабміну", – додав Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News