Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин вирішив іти на вибори без "амбіційних" партнерів

Понеділок, 20 жовтня 2008, 15:51

Лідер Народної партії і блоку свого імені Володимир Литвин сподівається, що нові парламентські вибори в Україні допоможуть вийти з політичної кризи, а стабільна коаліція у Верховній Раді буде тоді, "коли її центром буде Народна партія".

Про це Литвин заявив у Рівному під час зустрічі з місцевими партактивістами, у якій взяли участь понад 700 членів і прихильників Народної партії, повідомляє "Обком" із посиланням на УНІАН.

Литвин також зазначив, що, ймовірно, Народна партія піде на вибори без блокування з Трудовою партією, яку очолював покійний народний депутат Михайло Сирота, оскільки, за його словами, "там є діти Сироти, які мають власні амбіції".

Лідер Народної партії взяв також участь у святкуванні 500-річчя райцентру Млинів Рівненської області, дав прес-конференцію і розширене інтерв'ю для облдержтелерадіокомпанії.

Як відомо, Трудова партія, яка входить зараз у Блок Литвина, обрала своїм лідером Дмитра Сироту, сина покійного депутата Михайла Сироти, замість Сергія Павленка. Відповідне рішення було ухвалене на 9 з'їзді партії, що пройшов 18 жовтня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування