Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко обіцяє, що депутати голосуватимуть

Вівторок, 21 жовтня 2008, 15:29

Президент Віктор Ющенко запевняє, що докладе всіх зусиль, щоб голосування антикризових законопроектів у Верховній Раді відбулося результативно.

Про це він сказав під час зустрічі з головою місії Міжнародного валютного фонду Джейлою Пазарбазіолу, повідомляє прес-служба президента.

Ющенко поінформував про заходи щодо мінімізації наслідків фінансової кризи для української економіки, рекомендовані рішенням Ради нацбезпеки і оборони.

За його словами, це рішення вже враховує окремі рекомендації МВФ, зокрема, щодо проблеми "Промінвестбанку", збереження на 2009 рік соціальних виплат на реальному рівні, встановлення економічно обґрунтованих цін на газ і житлово-комунальні тарифи, запровадження механізму швидкої рекапіталізації банків.

Президент повідомив, що для ухвалення передбачених рішенням РНБО пакету антикризових законопроектів було відновлено повноваження парламенту на кілька днів.

При цьому він запевнив, що докладе всіх зусиль, щоб голосування з цих питань відбулося результативно.

Аналізуючи запровадження антикризових заходів валютної та бюджетної політики, сторони приділили особливу увагу ймовірним ризикам соціального характеру.

З української сторони участь у зустрічі взяли міністр фінансів Віктор Пинзеник, голова Нацбанку Володимир Стельмах, перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак та заступник глави секретаріату Андрій Гончарук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...