Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Регіони" пропонують Тимошенко публічно зізнатися у своїй імпотенції

Вівторок, 21 жовтня 2008, 16:19

Партія регіонів вимагає від уряду Юлії Тимошенко подолати кризу або публічно визнати свою неспроможність це зробити.

"Сьогодні, замість порятунку України, уряд Тимошенко не лише не подав програму захисту України і громадян від кризи", - йдеться у заяві Партії регіонів.

"Депутати від БЮТ ще й заблокували парламент і не дали проголосувати зміни до бюджету та створення стабілізаційного фонду, не дали гарантувати людям повернення їх банківських вкладів", - наголошують "Регіони".

"Тим самим влада ще раз довела, що вона займається виключно внутрішніми чварами і боротьбою за президентське крісло", - йдеться у заяві.

Партія регіонів зауважує, що "Тимошенко та БЮТ разом з усією помаранчевою командою залишили суспільство без захисту перед наслідками економічної, соціальної і фінансової кризи, яку вони створювали практично весь цей рік".

"Тому вся відповідальність за наслідки загроз, перед якими постала сьогодні Україна, повністю лягають на діючий уряд. Саме він буде відповідати за катастрофічне погіршення життя людей, за руйнування економіки, за стрибок безробіття, за ріст цін та за високу інфляцію", - попереджають "Регіони".

"Помаранчева команда стала сьогодні тим злочинним режимом, який повністю підпорядкував інтереси держави та громадян своїй егоїстичній меті – за будь-яку ціну втриматися при владі", – заявляє Партія регіонів.

"Вся відповідальність за наслідки такої злочинної політики Тимошенко ляже особисто на неї і на всю владну команду", - наголошують "Регіони".

У цій ситуації Партія регіонів "вимагає від уряду або реально подолати кризу, або публічно визнати свою неспроможність це зробити".

Також Партія регіонів наголошує, що вона "як професійна, досвідчена і відповідальна сила готова взяти на себе відповідальність, вивести країну з кризи, навести порядок і забезпечити стабільний розвиток України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування