Тимошенко чекають у Раді

Середа, 22 жовтня 2008, 10:31

БЮТ дасть парламенту працювати тільки після того, як буде ухвалено антикризовий законопроект уряду.

Про це заявив на брифінгу в середу лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

"Щойно відбулось засідання уряду, він схвалив комплекс першочергових антикризових заходів стосовно подолання наслідків згубного впливу світової фінансової кризи. Ми чекаємо з хвилини на хвилину від президента чи від РНБО, від уряду, відпрацьованого фахівцями, відмонітореного світовими фінансовими інституціями, бо від цього залежить фінансова допомога", - заявив він.

"І ми тільки після розгляду цього законопроекту – протягом одного-двох днів – тільки після цього БЮТ включає світло іншим заходам, які ми називаємо політичною бойнею, це те, що ми називаємо виборами", - наголосив Кириленко.

"Хто хоче йти на бойню і витрачати народні мільярди, ми заважати не будемо", - запевнив бютівець.

При цьому він розкритикував плани опонентів виділити на стабілізаційний фонд 1 мільярд, а 0,5 мільярда при цьому дати на вибори.

На запитання, коли БЮТ зніме блокаду, Кириленко запевнив, що він її вже зняв. "Нема блокади, подивіться в двері", - заявив він.

Кириленко також повідомив, що на погоджувальну раду чекають прем’єра, щоб вирішити як розглядати стабілізаційний проект уряду – в комітетах чи зразу в залі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...