Тимошенко готується до війни проти всіх

Середа, 22 жовтня 2008, 14:32

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко сподівається, що парламент в четвер зможе ухвалити пакет антикризових законопроектів, у якому будуть враховані пропозиції усіх фракцій.

Про це Тимошенко сказала після проведення наради в парламенті, у якій брали участь представники фракцій, міністр фінансів Віктор Пинзеник, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами прем'єра, у ході зустрічі "відбулася досить конструктивна бесіда".

Тимошенко повідомила, що до 18.00 середи з урахуванням усіх висловлених пропозицій уряд допрацює відповідні законопроекти і після цього направить їх усім фракціям і комітетам парламенту.

Вона відзначила, що в антикризовий пакет входять два законопроекти - зміни в низку законів для комплексного захисту України від фінансової кризи, а також зміни в закон про державний бюджет на 2008 рік.

За словами Тимошенко, у четвер о 10.00 знову відбудеться нарада в тому ж складі, де буде ухвалено остаточне рішення щодо цих законопроектів.

Тимошенко хотіла б, "щоб усі політичні сили критикували прем'єра, міністра фінансів, уряд, але ні в якому разі не включали б у систему політиканства і критиканства антикризовий пакет".

Прем'єр-міністр знову заявила, що проводити дострокові парламентські вибори в період світової фінансової кризи несвоєчасно.

Вона підкреслила, що в ході виборів буде "війна проти всіх".

"Наша політична сила не підтримає жодного законопроекту, що стосується дострокових виборів", - відзначив глава уряду.

Тимошенко також висловила думку, що спочатку треба проголосувати за всі антикризові закони, "треба дати країні надію на стабільність і нормальну роботу, а потім нехай займаються політичними розбираннями".

Прем'єр додала, що вона як керівник уряду і члени Кабміну відійшли від усіх політичних "передрязг".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...