Янукович згадав про лайно, з якого довго вибирався

Середа, 22 жовтня 2008, 16:54

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що металургійна галузь України перебуває на межі зупинки, що може призвести до критичної ситуації в Україні.

Про це Янукович заявив у середу в Сімферополі на всекримських зборах депутатів, обраних від Партії регіонів, повідомляє УНІАН.

"Сьогодні працює вже менш як 50% доменних печей. Зупиняється металургійний комплекс, за цим піде зупинка шахт, які добувають коксівне вугілля, зупинення вуглезбагачувальних фабрик, електростанції сьогодні виробляють електроенергії на 20% менше. Що буде за цим? За цим підуть заборгованості із зарплати, тобто піде весь спектр проблем, які були в перші роки незалежності України", - заявив Янукович.

Він наголосив, що "ми з цього лайна ледве-ледве вибралися за вісім років - з 1991 року по 1999 рік". "Лише в 1999 році пішов приріст у промисловості й економіці. Сьогодні ми котимося в ту сторону впевнено", - сказав лідер Партії регіонів.

Він учергове наголосив, що нинішній уряд Юлії Тимошенко треба міняти.

"Я думаю, що якби люди могли собі уявити те, що чекає на нас найближчим часом, вони б збагнули, що наша (Партії регіонів) тривога не випадкова", - відзначив лідер "регіоналів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування