БЮТ пропонує Януковичу припинити "передвиборчий чос"

Середа, 22 жовтня 2008, 17:57

Прес-служба БЮТ звертається до лідера Партії регіонів Віктора Януковича "з його власною пропозицією річної давнини не нагнітати ситуацію, а консолідувати зусилля".

В БЮТ закликають "шанувальника творчості "Ахметової", "Гулака-Артьомовського" та "Ісака Бебеля" відволіктися від улюблених майстрів пера, перервати передчасний передвиборчий "чос" та трішки попрацювати на Україну".

"Не можна будувати політику на підкресленому несприйняттi своїх політичних опонентів, на провокуванні настроїв, які схиляють народ до думки, що причина усіх існуючих проблем – у безпорадності діючої влади. Що от, мовляв, змінимо владу – i всі проблеми зникнуть самі: ціни знизяться, а зарплати i пенсії зростуть", - йдеться у повідомленні БЮТ.

Це "цитата із авторської статті Віктора Януковича "Iнфляцiя як виклик українським політикам", опублікованій у газеті "Факти" 15 листопада 2007 року", яку прес-служба БЮТ вважає найкращою відповіддю на заяву Януковича з вимогою відставки уряду Юлії Тимошенко.

"Важко не погодитись зі словами Януковича зразка 2007 року, що "критика влади не повинна будуватись на політичній кон'юнктурі", - зауважують в БЮТ.

"Натомість, знову ж таки його словами доводиться констатувати, що "замість того, щоб думати над тим, як спiльними зусиллями протистояти кризі, дехто з полiтикiв використовує цю проблему для боротьби проти своїх полiтичних суперників", - нагадує прес-служба.

"Мабуть, непереборне і водночас безпідставне бажання лідера Партії регіонів якнайшвидше повернутися до влади утнуло з ним злий жарт, призвівши до дивних метаморфоз у свідомості двічі екс-прем'єра", - зауважують в БЮТ.

"Як інакше пояснити неадекватність нинішньої позиції Януковича його власному висловлюванню про те, що "вiдповiдальнiсть у полiтицi означає, в першу чергу, вiдповiдальнiсть перед народом за те, що ти зробив для об'єднання зусиль перед обличчям серйозної загрози, а не для здобуття влади за будь-яку цiну", - продовжує прес-служба.

Нагадуючи Януковичу його слова про те, що "будь-яка влада не зможе самотужки впоратися з викликами, породженими складною ситуацією в свiтовiй економiцi", БЮТ запитує:

"Що змінилося відтоді, крім того, що ситуація в світовій економіці рік тому була просто райдужною та ідилічною у порівнянні до того шторму, який нині руйнує найпотужніші економічні структури світу й невпинно рухається до українських кордонів".

"А тут президент та лідер опозиції неначе малолітні діти бавляться у дострокові вибори, замість того, щоб захистити країну від зовнішніх викликів", - додають у блоці.

Тому прес-служба БЮТ "змушена звернутися до Януковича з його власною пропозицією річної давнини не нагнітати ситуацію".

Натомість Януковичу пропонують консолідувати зусилля виконавчої вертикалі та "трішки попрацювати на Україну".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
Загроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
23:20
Кулеба про новий пакет допомоги Україні в Конгресі: У нас немає плану Б
23:04
Конгресвумен Спартц пропонує прибрати частину допомоги Україні з проєкту Джонсона
22:57
фото, відеоBihus.Info: Нардеп Дмитрук співпрацює з підозрюваним у держзраді священником УПЦ
22:41
Новини економіки 18 квітня: покриття дефіциту бюджету, Raiffeisen Bank просять пришвидшити вихід з РФ
Усі новини...