Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У ЦВК кажуть, що раніше 21 грудня провести вибори неможливо

Середа, 22 жовтня 2008, 18:46

Ні 7-го, ні 14-го грудня проведення позачергових парламентських виборів в Україні неможливо, вважає заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера.

"Ні 7-го, ні 14-го грудня за термінами ЦВК не встигне, тому що є визначений період виборчого процесу, протягом якого можна вжити визначених заходів", - заявив Магера в коментарі "Інтерфакс-Україна".

"На сьогодні до 14-го грудня залишилося 52 календарних дня, у той час як виборчий процес на позачергових виборах повинен включати від 54 до 60 днів", - додав він.

На думку Магери, на сьогодні проведення позачергових парламентських виборів можливо не раніше 21 грудня.

Він також повідомив, що звернення від президента Віктора Ющенка з проханням дати роз'яснення, чи можливо проведення позачергових виборів 7 або 14 грудня до ЦВК не надходило.

Президент Віктор Ющенко в середу заявив, що вважає недоцільним перенесення дати на пізніший термін, ніж 7-е або 14-е грудня. Він також повідомив, що звернувся до ЦВК з проханням дати відповідь, чи є можливість проведення виборів у ці дати.

Раніше президент своїм указом від 9 жовтня призначив позачергові вибори на 7 грудня. 20 жовтня він призупинив дію цього документу іншим указом. Однак у ньому не повідомляється про можливу дату виборів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...