Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко послухає, як виконуються її розпорядження

Четвер, 23 жовтня 2008, 08:09

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко планує 29 жовтня провести чергову нараду з питань цінової політики на фармацевтичному ринку України.

Як повідомляє УНІАН, про це Тимошенко повідомила в середу на нараді в Кабінеті міністрів з питань цінової політики на фармацевтичному ринку України.

"Наступної середи на нашій зустрічі я хочу почути від учасників ринку, як виконуються постанова і розпорядження Кабінету міністрів. Пройдемо за пунктами – що виконано, що не виконано", - сказала Тимошенко.

Зокрема, прем’єр-міністр уточнила, що йтиметься про виконання домовленості про кредитування і конвертацію валюти для учасників фармацевтичного ринку, що здійснюють закупівлю лікарських засобів.

Крім того, прем’єр-міністр доручила Міністерству економіки, Міністерству охорони здоров’я, Державній податковій адміністрації врегулювати проблему компенсації національним фармацевтичним виробникам податку на додану вартість і акцизів.

При цьому Тимошенко зазначила, що заборгованість перед вітчизняними виробниками ліків з відшкодування ПДВ на сьогодні становить 10 млн. грн.

Крім того, прем’єр-міністр також повідомила, що у понеділок, 27 жовтня, вона має намір провести нараду з питань контролю за якістю лікарських препаратів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування