Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко знає ціну на газ. Але "всьому свій час"

Четвер, 23 жовтня 2008, 09:23

"Нафтогаз України" й російський "Газпром" стоять "напередодні" підписання угоди щодо ціни на природний газ, і вже визначена попередня ціна.

Це дав зрозуміти президент Віктор Ющенко, даючи в середу інтерв’ю чотирьом іноземним радіокомпаніям, в тому числі "Бі-Бі-Сі".

На запитання щодо ціни на газ та відповідних переговорів, він сказав: "Не переживайте. Є відповідні повноваження і компетенції (на ведення переговорів)".

"Ви знаєте, я підписав відповідні директиви для цих переговорів, прем’єр-міністр провела на урядовому рівні консультації, зараз ідуть безпосередньо переговори між НАК "Нафтогазом" і "Газпромом", - зазначив Ющенко.

"Вчора я отримав кінцеву доповідь керівника НАК "Нафтогазу" - ми напередодні підписання відповідної угоди. Цього року угода буде підписана раніше, ніж минулого. Із ціною. Але я її не назву. Не тому, що я не знаю її, а тому що всьому свій час", - повідомив президент.

Він наголосив: "Переговори проведені, є 2-3 нюанси, на які я вказав, і думаю, що вони за сьогодні-завтра будуть врегульовані. Не виключаю, що, можливо, на цьому тижні ці переговори увійдуть у фінальну стадію, результативну".

"Це питання в мене під контролем, так що я б сказав: будьте спокійні", - запевнив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...