Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НУНС обміняє боротьбу з кризою на вибори

Четвер, 23 жовтня 2008, 10:33

НУНС готові підтримати проект урядової антикризової програми тільки у випадку прийняття змін до Держбюджету 2008 у частині фінансування дострокових парламентських виборів.

Про це заявив представник фракції НУНС Роман Зварич в інтерв'ю журналістам, передає Ліга.net.

"Я прогнозую, що Верховна Рада прийме рішення про вступ у силу даного законопроекту (про мінімізацію впливу світової фінансової кризи на економіку України) одночасно зі змінами до держбюджету по фінансуванню позачергових виборів", - сказав він.

"Ми будемо вимагати, щоб набуття чинності цього урядового пакета було тісно пов'язане з набуттям сили закону про внесення змін у бюджет на 2008 рік у частині фінансування виборів. Це буде наша залізна вимога", - сказав Зварич.

Політик повідомив, що проект антикризової програми він бачив ще в середу, щоправда, у недопрацьованому вигляді.

Зварич додав, що в четвер під час реєстрації він одержав цей урядовий пакет антикризових мір, але ще не бачив, які зміни в нього внесені. Він зазначив, що якщо цей документ не помінявся з учорашнього дня, то в принципі його можна підтримати.

"Я буду пропонувати підтримати в принципі цей пакет звичайно в першому читанні. Оскільки там є такі речі, які не можна підтримувати", - сказав Зварич.

Депутат додав, що в цьому документі є кілька принципових і спірних моментів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування