Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько перевіряє, чи прибрав Балога до своїх рук Мукачівський замок

Четвер, 23 жовтня 2008, 11:21

Генеральна прокуратура прийняла до розгляду запит депутата від групи "Народна самооборона" Геннадія Москаля щодо перевірки законності передачі мукачівського замку "Паланок" в довгострокову оренду.

Про це УНІАН повідомили у Генпрокуратурі.

У відомстві зазначили, що рішення стосовно цього запиту ще не прийнято, він розглядається.

При цьому співрозмовник зауважив, що відповідно до існуючих нормативних актів, рішення стосовно запиту народного депутата має бути прийнято впродовж 10 днів з моменту його отримання.

Як відомо, Москаль направив офіційні звернення прем’єру Юлії Тимошенко та генпрокурору Олександру Медведьку, у яких просить створити комісію та направити її до Закарпатської області для перевірки інформації про незаконну оренду замка "Паланок" в Мукачевому Закарпатської області родичами глави секретаріату президента Віктора Балоги.

Зокрема, депутат просить перевірити інформацію про те, що замок (пам`ятка архітектури ХІV-ХVІІІ ст.) на 46 років (з 1 січня 2010 до 1 січня 2056 року) орендувало товариство з обмеженою відповідальністю "Високий замок", засновниками якого є, зокрема, дружина Балоги, дружина Василя Петьовки, двоюрідного брата Балоги.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування