Герман про Тимошенко: "Лето красное пропела, оглянуться не успела"

Четвер, 23 жовтня 2008, 12:08

У четвер заплановано засідання опозиційного уряду Партії регіонів, на якому вона має намір презентувати свій план заходів боротьби з наслідками фінансової кризи.

Про це на брифінгу повідомила член Партії регіонів Ганна Герман.

"Сьогодні відбудеться засідання опозиційного уряду, де ми представимо наш план виходу з кризи", - зазначила депутат.

Герман нагадала, що представники фракції БЮТ блокують трибуну Верховної Ради, зауваживши, що "зрозуміло, Юлія Володимирівна не поспішає".

Коментуючи вимоги БЮТ розглянути в першу чергу антикризовий законопроект Кабінету міністрів, депутат заявила:

"Коли ми подивилися на документ уряду, то побачили, що рятувати державу він пропонує за рахунок найбідніших людей. Згортаються всі соціальні програми, заморожуються зарплати і кризу покладено на плечі людей, яких треба захищати від кризи".

"За такі заходи уряду ми голосувати не можемо. Було б мудро, якби БЮТ розблокував трибуну, ми всі прийшли б в зал і по порядку розглянули всі пропозиції - влади і опозиції. Але БЮТ звик брати усе нахрапом, зухвалістю і блокуваннями. Ми просто витрачаємо час", - додала вона.

Герман зауважила, що Партія регіонів ще влітку попереджала прем'єр-міністра Юлію Тимошенко про можливу кризу восени.

Депутат нагадала, що у відповідь Тимошенко "розповідала казки про те, як прекрасно у нас працює економіка аж до минулого, здається четверга, чи коли вона прокинулася від свого сну".

З цього приводу депутат процитувала слова з байки Крилова "Стрекоза и муравей": "Лето красное пропела, оглянуться не успела".

"А тепер голодна і холодна зима дивиться в очі, але не Юлії Володимирівні, бо вона їй не загрожує, а всій Україні", - додала вона.

На питання щодо дострокових виборів, Герман заявила: "Вибори – це не наша гра. Але оскільки закон про вибори законний, то ми як законослухняні люди вважаємо, що його треба виконувати".

"Будуть ці вибори – ми їх виграємо, не буде – ми виграємо наступні. Або виграємо і ті, й інші", - додала вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...