Ющенко пообіцяв, що танків не буде

Четвер, 23 жовтня 2008, 13:46

Президент Віктор Ющенко зазначає, що всі події, які відбуватимуться в Україні, будуть підкріплені демократичними основами.

Про це він сказав у четвер під час відкриття консультативно-діагностичної поліклініки в Житомирі, коментуючи політичну ситуацію в країні, передає Ліга.net.

Ющенко зазначив, що, оскільки Україна є демократичною країною, усе, що відбудеться в ній, матиме демократичні основи.

"Ніхто не буде приводити танки, міліцію, внутрішні війська", - сказав Ющенко і додав, що демократичним виходом із ситуації є звернення до суспільства.

За його словами, зараз питання стоїть не в доцільності проведення виборів, а в тому, що Україні потрібний працюючий парламент.

Президент торкнувся останніх подій у парламенті і назвав те, що відбулося 2 вересня - "антидемократичним шабашем".

Він підкреслив, що, незважаючи на наданий час, політичні сили не змогли сформувати коаліцію, і до сьогоднішнього дня депутати не можуть прийти до згоди навіть щодо порядку денного, не говорячи вже про рішення якихось більш серйозних проблем.

"Ця країна матиме майбутнє, коли буде працездатний парламент", - сказав Ющенко і додав, що його задачею є працюючий парламент.

Він зазначив, що усі мають керуватися Конституцією і законами. "Усі компроміси мають базуватися в законній площині", - підкреслив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...