Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розпливчасто попросив Тимошенко утриматися

Четвер, 23 жовтня 2008, 14:09

Президент Віктор Ющенко закликає політиків і чиновників утримаються від популістських обіцянок по стабілізації фінансово-економічної ситуації і мінімізації наслідків світової фінансової кризи для України.

Про це він сказав, виступаючи на відкритті консультативно-діагностичної поліклініки в Житомирі, передає Обком з посиланням на Українські новини.

"Я як президент гарантую, що говоритиму ті речі, що гідні, щоб говорити про вихід з цієї кризи. Нам не потрібно популізму, нам не потрібно легковажних обіцянок того, чого не можна забезпечити, ми повинні бути чесними", – сказав президент.

Він висловив упевненість у тому, що об'єднаними зусиллями Україна знайде відповіді на усі фінансово-економічні загрози.

Він також висловився за оптимізацію економіки для недопущення її стагнації в 2009 році.

Ющенко підкреслив важливу роль Верховної Ради в прийнятті рішень по стабілізації фінансово-економічної ситуації і по виходу з політичної кризи.

Він назвав недержавними і недемократичними дії депутатів Ради фракції Блоку Юлії Тимошенко, що продовжують блокувати роботу парламенту.

Як повідомлялося, Ющенко має намір щотижня проводити засідання Ради національної безпеки й оборони по фінансово-економічній ситуації в країні і мінімізації наслідків світової фінансової кризи.

Прем'єр Юлія Тимошенко закликає політичні сили не політизувати заходи для мінімізації впливу світової фінансової кризи на економіку України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування