"Регіони" вимагають, щоб ГПУ розібралася із БЮТ, який поламав "Раду"

П'ятниця, 24 жовтня 2008, 15:37

Партія регіонів звертається до Генпрокуратури з вимогою про невідкладне проведення ретельної перевірки дій представників БЮТ у Верховній Раді щодо блокування щитової та системи "Рада".

Також "Регіони" просять розглянути можливість "порушення кримінальної справи щодо організаторів і учасників цих безчинств у парламенті та притягнення винних до відповідальності".

Коментуючи останні події у Верховній Раді, член Партії регіонів Олена Лукаш звернула увагу на "блокування членами фракції БЮТ щитової, роботи системи "Рада" та в цілому законотворчої діяльності".

"Відверто бандитські дії представників БЮТ наочно демонструють їх лицемірне намагання під видом боротьби з кризою протягнути через Верховну Раду законопроекти, які не мають до неї ніякого відношення", - заявила Лукаш.

"Їхня мета - задовольнити амбіційні плани щодо власного збагачення, кинувши при цьому власний народ напризволяще", - додала вона.

Лукаш констатувала, що "в діях представників БЮТ містяться, на нашу думку, ознаки злочинів, передбачених статтями "несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин, автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку", "хуліганство", "умисне знищення або пошкодження майна" ККУ".

Тому Партія регіонів звернулася до Генпрокуратури.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування