Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Мисливець за зброєю" з "Регіонів" каже, що на ньому нічого немає

П'ятниця, 24 жовтня 2008, 17:01

Член Партії регіонів, голова тимчасової слідчої комісії ВР з питань з'ясування обставин поставки до Грузії української військової техніки Валерій Коновалюк заявляє про те, що проти нього ніколи не порушувались кримінальні справи.

Про це він сказав під час брифінгу в парламенті, наголосивши, що інформація про порушення кримінальної справи по відношенню до нього не відповідає дійсності та є нічим іншим, як провокацією.

"Я хочу спростувати інформацію, поширену прес-службою СБУ, стосовно кримінальної справи, нібито порушеної щодо мене. Я попереджав, що нам (депутатам – членам ТСК) готують певні провокації, тож я змушений сьогодні на це реагувати", - заявив депутат.

"Стосовно мене ніколи не порушувались кримінальні справи, і переконаний, що ніколи й не будуть порушуватися, тому що завжди дію у суворій відповідності до вимог законів і Конституції України", - наголосив Коновалюк.

Як відомо, у середу, 22 жовтня, прес-служба СБУ заявила про порушення кримінальної справи через публікацію в інтернеті копії листа "Укрспецекспорту" з грифом обмеження доступу та коментар члена Партії регіонів Валерія Коновалюка до цього документа.

Справу порушено за фактом розголошення відомостей, що становлять державну таємницю, уточнила прес-служба СБУ.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування