Прокурора звільнять через п’яного помічника

Понеділок, 27 жовтня 2008, 12:12

Прокурор Подільського району Києва, чий помічник був спійманий на пияцтві, буде звільнений за неналежне виконання службових обов’язків.

Таке рішення ухвалила колегія Генпрокуратури за результатами проведеної перевірки у зв’язку з інцидентом, що стався 9 жовтня 2008 року з помічником прокурора цього району Ярославом Стручком, повідомляє УНІАН.

Під час перевірки було виявлено суттєві недоліки у організації роботи з переважної більшості напрямків діяльності вказаної прокуратури. Тому колегія дійшла висновку, що прокурор Подільського району м. Києва за неналежне виконання службових обов’язків, відсутність вимогливості та контролю за роботою підлеглих заслуговує на звільнення із займаної посади.

Водночас помічник прокурора Стручок за негідну поведінку та скоєння ганебного вчинку, оприлюдненого у засобах масової інформації, має бути звільнений з органів прокуратури. Відповідне рішення про це буде прийнято після його одужання.

Як відомо, помічник прокурора Подільського району столиці Стручок був затриманий правоохоронцями у нетверезому стані та доставлений до райвідділу міліції.

У зв’язку із повідомленням на одному з центральних телеканалів про інцидент, що стався вночі 9 жовтня з помічником прокурора Стручком, генеральний прокурор призначив комплексну перевірку прокуратури Подільського району.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування