"Регіони" відмовилися працювати над "шкідливим" проектом Тимошенко

Понеділок, 27 жовтня 2008, 12:53

Представники фракції Партії регіонів не беруть участі в нараді учасників робочої групи з вироблення єдиного антикризового законопроекту, що проходить у понеділок у Верховній Раді.

Про це "Інтерфакс-Україна" повідомила заступник лідера фракції Ганна Герман.

"Партія регіонів внесла свою програму виходу з кризи, і готова нести відповідальність за її реалізацію", - зазначила вона.

За словами Герман, оскільки ця програма принципово відрізняється від урядових пропозицій, Партія регіонів не може брати участі в роботі над спільним з урядом антикризовим законопроектом.

"Наші підходи принципово інші і ми не хочемо, щоб уся вага від згортання соціальних програм лягла на плечі простих людей", - зазначила депутат.

Крім того, Герман підкреслила, що в Партії регіонів є своє бачення, як уберегти вітчизняну промисловість від кризи. "У БЮТ інші акценти", - додала вона.

Вона також зазначила, що запропоновані урядом підходи "неправильні, шкідливі і небезпечні для майбутнього України".

Як відомо, раніше Партія регіонів представила свою програму з виходу з кризи. Відповідний законопроект зареєстрований у Верховній Раді.

Водночас спікер Арсеній Яценюк підписав розпорядження про створення робочої групи для вироблення єдиного спільного антикризового законопроекту на базі 6-ти зареєстрованих у парламенті, у тому числі урядом.

Прем'єр Юлія Тимошенко заявила, що об'єднання всіх проектів в один буде проходити на базі урядового.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...