БЮТ підбурює Яценюка на бунт проти Ющенка?

Понеділок, 27 жовтня 2008, 14:04

Блок Юлії Тимошенко запропонував спікеру Арсенію Яценюку внести на розгляд Верховної Ради урядовий антикризовий законопроект від свого імені.

Про це йшлося на погоджувальній раді у понеділок, повідомило джерело "Української правди" серед учасників зібрання.

За словами співрозмовника, на початку засідання "Наша Україна" запропонувала винести на розгляд сесійної зали президентський пакет антикризових заходів, який нібито готується в секретаріаті президента.

У свою чергу Яценюк не підтримав цієї пропозиції, а присутній на засіданні заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак "чомусь промовчав, не висловивши своєї позиції".

Після цього, за словами співрозмовника, БЮТ запропонував внести до сесійної зали урядовий законопроект під авторством Яценюка з мотивацією, що таким чином "вдасться консолідувати парламентські сили".

Результати цієї домовленості, за його словами, залишилися невідомими, однак після завершення засідання представники БЮТ ще деякий час залишалися в кабінеті Яценюка, продовжуючи консультації.

Як відомо, раніше Партія регіонів відмовилася працювати над спільним антикризовим законопроектом, не бажаючи брати за основу урядовий.

У свою чергу член БЮТ Наталія Королевська заявила, що на засідання щодо доопрацювання спільного законопроекту не прийшла жодна політична сила, крім БЮТ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування