Яценюк візьме Раду змором

Понеділок, 27 жовтня 2008, 14:47

Верховна Рада має намір продовжувати свою роботу до затвердження погодженого законопроекту пакета з мінімізації впливу світової фінансової кризи на економіку України.

Про це сказав голова парламенту Арсеній Яценюк, відкриваючи нараду із представниками міжнародних фінансових організацій, передають Українські новини.

"Зі свого боку, я чітко задекларую, що парламент буде засідати до того моменту, поки не буде прийнято відповідний пакет економічного законодавства. У нас зараз немає іншого виходу. Це не політичне питання", - сказав він.

Водночас спікер підкреслив, що на сьогодні немає погодженого антикризового законопроекту.

"Немає поки що погодженого проекту, але його і не буде", - сказав Яценюк.

Також він підкреслив, що сьогодні на нараді з економічними експертами планується скласти попередній пакет антикризових заходів на базі законопроекту з мінімізації впливу світової фінансової кризи на економіку України, запропонованого Кабінетом Міністрів.

Яценюк підкреслив, що мета розробки погодженого законопроекту полягає у тому, щоб відкрити доступ до ресурсів міжнародних фінансових організацій.

Також спікер зазначив, що на сьогодні є незакінченим пакет законодавства зі стабілізації економічної ситуації.

Яценюк вважає за доцільне передбачити у заходах стабілізації економічної ситуації зменшення оподатковування.

Як повідомлялося, секретаріат президента критикує прем'єра Юлію Тимошенко за прагнення погодити прийняття антикризових законів зі скасуванням позачергових виборів Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування